…Η GMI στη Medica 2012!

Πρόσφατα βρεθήκαμε στην μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση ιατρικών μηχανημάτων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Dusseldorf της Γερμανίας, όπου και είχαμε την ευκαιρία να επισυνάψουμε δυνατές σχέσεις συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί τους και να παράγουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα στον χώρο της Υγείας στην Ελλάδα.
Παράλληλα παρακολουθήσαμε διαλέξεις σημαντικών προσώπων και εταιριών και ενημερωθήκαμε στενά για τις εξελίξεις που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο όσον αφορά το ιατροτεχνολογικό κομμάτι. Αποκτήσαμε σύγχρονες ιδέες και λάβαμε εμπειρία που είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε στην ελληνική αγορά και στον χώρο της Υγείας γενικότερα.
Επιστρέψαμε στην Ελλάδα με νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα που θα ωφελήσουν και θα αναβαθμίσουν το επιστημονικό προσωπικό.

Share
ekapty logo
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για την εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/ Γ.Π.οικ./1348/2004 από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε.)