…Επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας!

 

pdfcatalogue

 

 

 

Δίκτυο Εξυπηρέτησης…

 

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς επιβάρυνση για αυτούς. Για τα ορθοπαιδικά είδη που εμπορευόμαστε διαθέτουμε ανά περιοχή αποκλειστικούς συνεργάτες στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε και να βρείτε εκεί τα προϊόντα μας. Εκατοντάδες Φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν συνεργάτες της GMI και των προϊόντων της. Για τον ιατρικό εξοπλισμό η GMI αναλαμβάνει την παράδοση στο χώρο σας με ασφάλεια σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. 

   

Απευθυνθείτε σε εμάς και θα φροντίσουμε να σας αποστείλουμε το οτιδήποτε χρειασθείτε άμεσα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε!

 

Για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής η εταιρεία μας εξυπηρετεί όλους μας τους πελάτες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

  

Η παράδοση των προϊόντων μας γίνεται από τους εξειδικευμένους μας συνεργάτες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ παρέχοντας στους ασθενείς την εφαρμογή των ορθοπεδικών ειδών (Κηδεμόνες, Νάρθηκες κ.α. ) καθώς και την εκπαίδευσή τους προκειμένου να είναι ικανοί να χρησιμοποιούν με σωστό τρόπο τα προϊόντα μας, για όλο το χρονικό διάστημα που απαιτεί η πλήρης αποκατάσταση των παθήσεων.

  

Μπορείτε να καλείτε στην εταιρεία μας στο Τηλ.: 210.77.72.725 προκειμένου να σας εξυπηρετήσουν οι συνεργάτες μας.

   

Η εξυπηρέτησή σας μπορεί να γίνει Κατ'Οίκον ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού ακόμη & Αυθημερόν!

  

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση...

 

 

Share
ekapty logo
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για την εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/ Γ.Π.οικ./1348/2004 από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε.)