…Τα νέα μας


Ενημερωθείτε για τα νέα της εταιρείας μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον  τομέα της ιατρικής φροντίδας!

 

…Νέος κατάλογος 2012-2013!

 

 

H GMI Ltd σας παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά τον νέο κατάλογο προϊόντων για το έτος 2012/13, 

Στον κατάλογο θα βρείτε ορθοπαιδικά είδη, αθληιατρικά προϊόντα, προϊόντα για την φροντίδα των ασθενών στο σπίτι, αναπηρικά αμαξίδια, καθώς και ειδικές κατασκευές ορθοτικής και προθετικής.

Προϊόντα που κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο σε χώρες της Ε.Ε και της Αμερικής.

 

Η GMI αντιπροσωπεύει τους καλύτερους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού προσφέροντάς σας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε και φέρουν την σήμανση CE.


Καταβάστε τώρα τον πλήρη κατάλογό μας

ή πλοηγηθείτε online

 

Share

 

…Η GMI στη Medica 2012!

Πρόσφατα βρεθήκαμε στην μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση ιατρικών μηχανημάτων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Dusseldorf της Γερμανίας, όπου και είχαμε την ευκαιρία να επισυνάψουμε δυνατές σχέσεις συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί τους και να παράγουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα στον χώρο της Υγείας στην Ελλάδα.
Παράλληλα παρακολουθήσαμε διαλέξεις σημαντικών προσώπων και εταιριών και ενημερωθήκαμε στενά για τις εξελίξεις που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο όσον αφορά το ιατροτεχνολογικό κομμάτι. Αποκτήσαμε σύγχρονες ιδέες και λάβαμε εμπειρία που είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε στην ελληνική αγορά και στον χώρο της Υγείας γενικότερα.
Επιστρέψαμε στην Ελλάδα με νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα που θα ωφελήσουν και θα αναβαθμίσουν το επιστημονικό προσωπικό.

Share
ekapty logo
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για την εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/ Γ.Π.οικ./1348/2004 από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε.)