…Γνωρίστε την εταιρεία μας!

Στη GMI Ε.Π.Ε  η δυναμική μας πορεία & η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετύχουμε το όραμά μας.

Η πολυετής μας ενασχόληση με τον χώρο της υγείας, η επιστημονική μας κατάρτιση καθώς και η φιλοσοφία μας, μας οδήγησε πριν λίγους μήνες στην δημιουργία της εταιρείας αυτής, με σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα και υψηλή τεχνολογία.
Η αναζήτηση νέων τεχνολογιών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της Αμερικής αποτελεί ένα από τα βασικά ενδιαφέροντά μας και τους κύριους στόχους μας.

 

Η GMI διαθέτει τρία οργανωμένα τμήματα, τα οποία καθημερινά στελεχώνονται από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει 
για την εξέλιξη του κάθε τμήματος ξεχωριστά, ανακαλύπτοντας 
και ανανεώνοντας τα προϊόντα με βάση της εξελίξεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως.


 

…αποτελεί ένα από τα πιο βασικά και άρτια στελεχωμένα τμήματα της εταιρείας μας. Στο τμήμα αυτό καλύπτουμε τις ανάγκες των ασθενών στην αποκατάσταση, την συντηρητική ή μετεγχειρητική αποθεραπεία, τις ανάγκες των ορθοπαιδικών ιατρών, φυσιάτρων και φυσικοθεραπευτών διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα που απαιτούνται. Παράλληλα διατίθεται όλος ο εξοπλισμός για την στελέχωση ενός σύγχρονου ιατρείου που θα παρέχει στους ασθενείς και στις παραπάνω αναφερθείσες ειδικότητες τις καλύτερες υπηρεσίες σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα.

 

…το τμήμα του ιατρικού εξοπλισμού είναι το νέο τμήμα που θα πρωτοπορήσει στην ελληνική αγορά καθότι καλύπτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες, προσφέροντας πρωτοποριακά μηχανήματα και συσκευές, ξενοδοχειακό εξοπλισμό με άριστο Design και εξαιρετική ποιότητα ώστε να κοσμήσει το εκάστοτε ιατρείο δίνοντας έτσι το κύρος που αρμόζει στον χώρο σας. Οι εξαιρετικές τιμές σε σχέση με την μοναδική ποιότητα έρχονται να δυναμώσουν το τμήμα αυτό και να ωθήσουν όλους εσάς στην δημιουργία του πιο σύγχρονου ιατρείου.

 

…το τμήμα των ιατρικών αναλωσίμων έρχεται να επιβεβαιώσει μια δυναμική εταιρεία, που καλύπτει κι εδώ το σύνολο των ιατρικών ειδικοτήτων παρέχοντας ποικιλία ανά ειδικότητα σε εξαιρετικές τιμές σε σχέση με την παρουσία των ήδη υπάρχοντων αναλωσίμων που προέρχονται από τρίτες χώρες και υποβαθμίζουν την ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Τα δυο εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε αποτελούν κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους της Ιταλίας και Γερμανίας με την ποιότητα να ξεπερνά τις απαιτήσεις των ελληνικών δεδομένων.

 

 

  

Customer Service 

 Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειασθείτε και μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι σε εσάς.

 

  

Τεχνική υποστήριξη

 Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης αποτελεί ένα από τα σημαντικά τμήματα της εταιρείας μας.

Οι έμπειροι τεχνικοί, είναι ειδικά εκπαιδευμένοι προκειμένου να παρέχουν σε εσάς την άρτια επιστημονική αλλά και τεχνική υποστήριξη σε τυχόν προβλήματα που ανακύψουν στα προϊόντα που απαιτούν την υποστήριξη των τεχνικών μας. Φροντίζουμε σε συνεργασία με τους κατασκευαστικούς οίκους να περιορίζουμε και να διορθώνουμε της τεχνικές βλάβες το συντομότερο δυνατό προκειμένου η διάρκεια ζωής των προϊόντων μας να είναι η μεγαλύτερη δυνατή.

Share
ekapty logo
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για την εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/ Γ.Π.οικ./1348/2004 από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε.)